COMPLETED RENOVATION - WAVELL HEIGHTS, BRISBANE

A complete renovation of what was once a tired old Queenslander.  Now a gorgeous and stylish home, the renovation now takes full advantage of the amazing city views with the rear of the house opening up to create the illusion of alfresco dining. Heritage feature have been retained to maintain the integrity of this 1920s home.
 
The dining room and study was opened up to take advantage of the beautiful views, the ceiling in this space was removed and raked to create height and grandeur.  The wall between the kitchen and the dining space was removed to open up the kitchen and dining room.  The large doors with glass safety panel allows you to soak in the afternoon sun and enjoy the city views.  The bathroom was completely stripped back to the original VJ walls and a third bedroom was added to the front of the house by enclosing the deck.  
This renovation was stage 1, with it ready for a further extension at the back in the future.

BEFORE & DURING RENOVATION GALLERY

Front of house.jpg
Front of house.jpg
21390915_23.JPG
21390915_23.JPG
21390915_22.JPG
21390915_22.JPG

Original entry to the house

21390915_21.JPG
21390915_21.JPG

Original entry to the house and study

21390915_18.JPG
21390915_18.JPG
21390915_14.JPG
21390915_14.JPG
IMG_3249.JPG
IMG_3249.JPG
IMG_3819 - Copy.JPG
IMG_3819 - Copy.JPG
IMG_3250.JPG
IMG_3250.JPG
1/3

AFTER RENOVATION GALLERY

front deck.jpg
front deck.jpg
hallway with view.jpg
hallway with view.jpg
hallway looking towards entrance.jpg
hallway looking towards entrance.jpg
hallway dining entrance.jpg
hallway dining entrance.jpg
entrance & dining.jpg
entrance & dining.jpg
kitchen 3.jpg
kitchen 3.jpg
kitchen 1.jpg
kitchen 1.jpg
kitchen 2.jpg
kitchen 2.jpg
master bedroom.jpg
master bedroom.jpg
1/2